Lejlighedssang? Det er nemt og ligetil hos mig.

Lejlighedssang? Digt? Eller måske begge dele? Når du har besluttet dig for, hvad det skal være, så udfyld formularen herunder. Hvis du er i tvivl og bare har et spørgsmål, er du naturligvis også velkommen til at sende en besked via formularen.

Sender du en bestilling, så sender jeg en bekræftelse og et lille skema, hvor du kan besvare nogle forskellige spørgsmål om den/de person/personer, teksten er til. Hvis det er til en lejlighedssang, så aftaler vi også en melodi.

Betaling og levering ordner vi, når det praktiske er på plads. Hvis du vil se på priserne først, så kig her.

Hvis du vil i kontakt med mig men ikke finder formularen ovenover fyldestgørende, så skriv meget gerne på mail sara [a] fraordtilbord.nu

Husk på, hvis du gerne vil have mig ud personligt for at optræde med teksten, så skal du kontakte min booker Peter Dyreborg på peter [a] peterdyreborg.dk

Du kan også læse om andre former for shows og underholdning på bookingbureauets hjemmeside her.

lejlighedssang
Husk på, jeg både tegner, folder papir og bruger photoshop, så jeg kan også hjælpe dig med at give teksten et personligt udseende.